Sikkerhetsdepositum og depositumforsikring

Alle utleiefirma i Kroatia vil kreve et sikkerhetsdepositum når man leier en yacht. Hvis du forårsaker skader, er du ansvarlig opp til depositumsbeløpet, og hvis skaden er mindre, vil resten av depositumet bli returnert når du leverer båten tilbake. Du kan alltid sikre sikkerhetsdepositumet ditt hos et forsikringsselskap og tegne en skadeforsikring som vanligvis er rundt 10 % av verdien av sikkerhetsdepositumet. I begge tilfeller, hvis det oppstår skader, er klienten ansvarlig opp til depositumsbeløpet.
Skadeforsikring dekker leier og eier av fartøyet for tap eller skade på fartøyet. Vanligvis er skadeforsikring påbudt, men noen ganger er det valgfritt for å redusere det totale sikkerhetsdepositumet.

Denne forsikringen dekker ikke:
• Personlig skade eller eiendom (for leie eller gjester)
• 3.part skader (marinaer, fortøyningsplasser, signaler, miljø)
• Ikke alle dekker grunnstøting eller tau som setter seg i propellene (andre – sørg for å les dokumentene dine)
• Avbestilling (vær eller andre årsaker) – Skadeforsikringens dekning varierer mellom fartøyene og operatørene (vennligst les dokumentene dine)

Kopirettighetsnotat:denne teksten er kopirettighetsbeskyttet av oss og kan bare kopieres dersom du tydelig indikerer vårt forfatterskap et eller annet sted på den samme siden med en link tilbake til vår side