Hvordan leie en båt

Det profesjonelle yachtleiefirmaet vil tilby mange ulike tjenester og vil svare innenfor den kortest mulige perioden angående komplette og detaljerte leietilbud. De vil ikke bare tilby sine utleietjenester, men vil også tilby andre tjenester som innkvartering, transport, råd, forslag, tilleggsutstyr til båter, skipper og mannskapstjenester og mye mer. Kvaliteten på tjenesten er veldig viktig. Det spiller ingen rolle enten du prøver å kontakte et lite selskap eller et stort et. Det er de ansattes dedikasjon og vennlighet som teller, deres vekt på detaljer.

Dersom du har god erfaring og ikke trenger noen råd eller forslag, kan du bare sende en kort e-post med forespørselen din for å få et utleietilbud. E-posten bør inneholde de følgende detaljene: leieperiode, base du vil starte fra, båttype, antall passasjerer og lugarer. Du kan også legge til andre kommentarer. Hvis du leier en båt for første gang, og ikke har noen erfaring i det hele tatt, så send så mange detaljer du kan og la selskapet foreslå det beste tilbudet.

Utleieselskapet vil sende deg tilbudet som dekker alle detaljene i forespørselen din. Ditt neste trinn er å bekrefte bestillingen ved å sende en e-post med dine personlige data: navn, adresse, passnummer og faksnummer. Selskapet sender deg en kontrakt du skal underskrive og sende tilbake. Bestillingsprosedyren krever deretter at du betaler inn et depositum på 30 % til 50 % av totalprisen til en konto og at en kopi av betalingen sendes med faks. Resten av betalingen må gjøres senest 4 uker før leieperioden starter.

Hvis du føler deg sikker nok til å håndtere båten selv, må du ha et gyldig navigatørbevis og VHF bevis av sikkerhetsårsaker (bevis for å bruke en VHF-radio) som er utstedt av havnemyndighetene, og skal bringes med på båten.

Kopirettighetsnotat:denne teksten er kopirettighetsbeskyttet av oss og kan bare kopieres dersom du tydelig indikerer vårt forfatterskap et eller annet sted på den samme siden med en link tilbake til vår side