Croatia Charter

Croatia is one of the world’s leading charter destinations with the largest number of rental boats. Known as one of the most beautiful coasts with a total of 1244 islands from Istria to Dubrovnik is a popular destination for many sailors and our offer of over 4500 sailboats, catamarans, motorboats, luxury yachts, mini cruisers, gulets and dinghies can meet the most demanding expectations. All yacht categories are available with and without crew, while the beautiful indented coast will assure you safe and peaceful sailing.

The base in Croatia allows us to be in direct contact with boat owners.
We guarantee the best prices for customers.
With 20 years of experience and thousands of satisfied clients.
KARTA ITALY AUSTRIA HUNGARY SERBIA MONTENEGRO BOSNIA AND HERZEGOVINA SLOVENIA Adriatic Sea 1 2 3 4 5 6 CROATIA

KROATIA YACHTUTLEIE INFO OG YACHTGUIDE

Den kroatiske kystlinjen består av mer enn 1500 øyer, holmer og skjær, i tillegg til tallrike bukter og viker; rent hav, behagelige temperaturer, fordelaktige vinder og godt bevart, vakker natur er varemerkene til Kroatias Adriaterhavskyst.

Courtage

Hvis du har bestemt deg for å kjøpe eller selge brukte fartøy, fulgt av kvalifisert og velkjent service, har du kommer til rett sted. Vårt selskap er et spesialisert selskap som har et variert utvalg av luksusyachter, motorbåter, seilyachter og katamaraner og er klassifisert som et av de største og mest kvalifiserte mekler- og utleieselskaper i verden. Vi tilbyr våre klienter oversikt og inspeksjon av de valgte fartøyene, og tilbyr sjødyktighetsprøver (test av alle yachter og båter) før salg. Mekling >

COURTAGE >

VÅRE TJENESTER

Yachtinvestering

Yachtinvestering er en nyhet i tilbudet vårt. Vi introduserte denne muligheten for selskaper og enkeltpersoner som på en eller annen måte er involvert i den nautiske industrien. Hvis du har en båt å selge, organiserer en nautisk begivenhet eller eier en restaurant, nautisk butikk eller annen beslektet forretning, er dette det perfekte stedet å plassere reklamen din. Du kan være sikker på at de rette personene vil se den! Vi introduserte denne muligheten for selskaper og enkeltpersoner som på en eller annen måte er involvert i den nautiske industrien.

Tidiga bokningserbjudanden

Ferretti 460
Ferretti 460 2007 6
18.9.2021. - 25.9.2021.
Sealine T50
Sealine T50 2011 7
18.9.2021. - 25.9.2021.

YACHTARTIKLER

Råd for behagelig leie, del II

I den forrige artikkelen vår ga vi deg råd om hva du bør passe på når du velger seilingsområde, periode og selskap. Når du har tatt de valgene, er det på tide å velge en båt, gjøre det nødvendige papirarbeidet og, til slutt, sjekke inn.

Advice for pleasant charter, part II

Råd for behagelig leie, del I

De fleste leier om sommeren. Om vinteren kan Adriaterhavet være ganske røft, så hvis du ikke er en erfaren seiler som leter etter spennende seiling og ensomheten øyene tilbyr om vinteren, bør du unngå vinterseiling – det er mye lettere om sommeren. Om sommeren er det mange andre båter rundt deg som kan hjelpe deg dersom du trenger det, havet er roligere og temperaturene er høye.

Advice for pleasant charter, part I

Utforsk og nyt Kroatia – utleieideer

Nautisk turisme er uten tvil en av de mest attraktive turismeformene i Republikken Kroatia. Vi kan med rette si at Kroatia, landet med tusen øyer og en vakker, buktende kystlinje, er en "havn for båtfolk".

Explore and enjoy Croatia – ideas for charter
All Articles