OM OSS

Yacht Charter Croatia - kroatisk yachtleie og yachtmeklerselskap tilbyr et bredt utvalg av yachter til leie, fra leie av små seil- og motorbåter, leie av bare båt, eksklusive romslige motorbåter, seilbåter, katamaraner og motorseilbåter til luksusseilbåter og motordrevne megayachter. Yachtturer og cruiseturer i Adriaterhavet

Basen i Kroatien tillåter oss att ha direktkontakt med båtägare.
Vi garanterar de bästa priserna för kunderna.
Med 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder.
KARTA ITALY AUSTRIA HUNGARY SERBIA MONTENEGRO BOSNIA AND HERZEGOVINA SLOVENIA Adriatic Sea 1 2 3 4 5 6 CROATIA

KROATIA YACHTUTLEIE INFO OG YACHTGUIDE

Den kroatiske kystlinjen består av mer enn 1500 øyer, holmer og skjær, i tillegg til tallrike bukter og viker; rent hav, behagelige temperaturer, fordelaktige vinder og godt bevart, vakker natur er varemerkene til Kroatias Adriaterhavskyst.

Courtage

Hvis du har bestemt deg for å kjøpe eller selge brukte fartøy, fulgt av kvalifisert og velkjent service, har du kommer til rett sted. Vårt selskap er et spesialisert selskap som har et variert utvalg av luksusyachter, motorbåter, seilyachter og katamaraner og er klassifisert som et av de største og mest kvalifiserte mekler- og utleieselskaper i verden. Vi tilbyr våre klienter oversikt og inspeksjon av de valgte fartøyene, og tilbyr sjødyktighetsprøver (test av alle yachter og båter) før salg. Mekling >

COURTAGE >

VÅRE TJENESTER

Yachtinvestering

Yachtinvestering er en nyhet i tilbudet vårt. Vi introduserte denne muligheten for selskaper og enkeltpersoner som på en eller annen måte er involvert i den nautiske industrien. Hvis du har en båt å selge, organiserer en nautisk begivenhet eller eier en restaurant, nautisk butikk eller annen beslektet forretning, er dette det perfekte stedet å plassere reklamen din. Du kan være sikker på at de rette personene vil se den! Vi introduserte denne muligheten for selskaper og enkeltpersoner som på en eller annen måte er involvert i den nautiske industrien.

Sista-minuten erbjudanden

Custom Blanka
Custom Blanka 1990 8
6.4.2024. - 1.6.2024.
Prestige 590 Fly
Prestige 590 Fly 2022 6
6.4.2024. - 1.6.2024.
Azimut Fly 55
Azimut Fly 55 2020 6
6.4.2024. - 1.6.2024.
Azimut Magellano 66 New
Azimut Magellano 66 New 2024 8
6.4.2024. - 1.6.2024.
Azimut S7
Azimut S7 2021 8
6.4.2024. - 1.6.2024.

YACHTARTIKLER

Råd for behagelig leie, del II

I den forrige artikkelen vår ga vi deg råd om hva du bør passe på når du velger seilingsområde, periode og selskap. Når du har tatt de valgene, er det på tide å velge en båt, gjøre det nødvendige papirarbeidet og, til slutt, sjekke inn.

Advice for pleasant charter, part II

Råd for behagelig leie, del I

De fleste leier om sommeren. Om vinteren kan Adriaterhavet være ganske røft, så hvis du ikke er en erfaren seiler som leter etter spennende seiling og ensomheten øyene tilbyr om vinteren, bør du unngå vinterseiling – det er mye lettere om sommeren. Om sommeren er det mange andre båter rundt deg som kan hjelpe deg dersom du trenger det, havet er roligere og temperaturene er høye.

Advice for pleasant charter, part I

Utforsk og nyt Kroatia – utleieideer

Nautisk turisme er uten tvil en av de mest attraktive turismeformene i Republikken Kroatia. Vi kan med rette si at Kroatia, landet med tusen øyer og en vakker, buktende kystlinje, er en "havn for båtfolk".

Explore and enjoy Croatia – ideas for charter
All Articles