ACI Marina Pula

tilbake til Marinaer

44°52.60′ N – 13°50.00′ E

Adresse: Riva 1, Rovinj
Tlf: +385 052 21 91 42
Fax: +385 052 21 18 50

Marinaen er åpen året rundt. Den ligger på den østlige kysten av Pula havn.

Ankomst:
Ankomsten skjer sør for øya St. Andrew (Sv. Andrija), inn i passasjen mellom St. Andrew (Sv. Andrija) og øya Uljanik, ved å passere nord for Uljanik før man svinger øst for å komme til marinaen.

Fortøyning:
Det er 200 fortøyningsplasser for yachter opp til 25 m pluss 80 tørre fortøyningsplasser. Marinaen er beskyttet mot alle vinder.

Fasiliteter:
Fasiliteter inkluderer et resepsjonskontor, tilkobling for vann og strøm, dusjer og toaletter, telefon, restaurant, kafe/bar, vekslingskontor, bilparkering og en drivstoffstasjon ligger omtrent 300 m unna. Mindre reparasjoner på skrog og motor er mulige. Marinaen er også utstyrt med en kran.

I området:
Pula, på vestkysten av Istria, nær sørspissen, er den største byen på Istria. Den er et viktig industrielt og kulturelt senter og et turiststed. Pula tilbyr mange hoteller, sportsarenaer, underholdningsprogram, rekreasjonsfasiliteter, strender, restauranter, kasinoer, osv. for turister. Den kroatiske filmfestivalen holdes her hver juli, i tillegg til popmusikkfestivalen “Arena” og Istria Regatta. Rockemusikkfestivalen Art & Music Festival holdes i august. Det er en internasjonal flyplass 6 km fra Pula. Det romerske amfiteateret (kalt Arena), fra det 1. og 2.århundre, dominerer havneområdet. Med sitteplass til 23 000, er dette det sjette største bevarte amfiteateret i verden. Andre severdigheter inkluderer Triumfbuen i Sergi (31f.kr.), mosaikken fra det 6.århundre i den sammenraste basilikaen Santa Maria Formosa, den vakre polyptyken i St. Francis kirke og Auguststemplet fra det 1.århundre. En annen severdighet er Istrias arkeologiske museum.

tilbake til Marinaer

Copyright notice:this text is copyrighted by us and it is allowed to copy it only if you clearly indicate our autorship somewhere on the same page together with a link back to our site