ACI Marina Rab

tilbake til Marinaer

44°45.40′ N – 14°46.00′ E

Adresse: Setaliste Kapetana I, Dominisa 101
Tlf: +385 051 72 40 23
Fax: +385 051 72 42 29

Marinaen er åpen fra påske til midten av oktober. Den ligger på østsiden av Rab havn rett bak moloen.

Ankomst:
Innseilingen er godt merket med lys, men vær oppmerksom på de to grunnene, Vela sika og Frkanj, like utenfor innseilingen til havnen. Og merk deg at det er en fartsgrense på 3 knop i havnekanalen.

Fortøyning:
Marinaen har 140 fortøyningsplasser. Den har mye traffik og plassen kan være begrenset. Marinaen er beskyttet av en molo. Men sjirokkoen kan føre til en høy vannstand i havnen.

Fasiliteter:
Fasiliteter inkluderer et resepsjonskontor, tilkobling for vann og elektrisitet, dusjer og toaletter, telefon, en restaurant, parkering, drivstoffstasjoner og butikker. Marinaen er utstyrt med en opphaling, en heis (5 t) og for reparasjoner på motor og skrog.

I området:
Byen Rab ligger på vestkysten av øya Rab, mellom øyene Krk og Pag i det nordlige Adriaterhavet. Byen ligger på en halvøy mellom bukten St. Fumia og havnen i Rab. Den er omgitt av frodig vegetasjon og vakre strender. Rab har mange historiske steder å se, inkludert prinsepalasset fra det 13.århundre, kirken St. Maria den Store og St. Justa kirke bygget mellom 1573 og 1578. Andre steder å besøke på øya inkluderer Supetarska Draga, Lopar og Barbat na Rabu.

tilbake til Marinaer

Copyright notice:this text is copyrighted by us and it is allowed to copy it only if you clearly indicate our autorship somewhere on the same page together with a link back to our site