Marina Sangulin

tilbake til Marinaer

43°56.20′ N – 15°26.70′ E

Adresse: Kraljice Jelene 3, 23210 Biograd
Tlf: +385 023 38 50 20
Fax: +385 023 38 49 44

Marinaen er åpen året rundt. Den ligger nord for fergepiren i den sørlige delen av byens havn. Marina Kornati ligger i den nordlige delen av havnen.

Ankomst:
Båtene kommer inn mellom de to store moloene som beskytter begge sider av marinaen.

Fortøyning:
Det er fortøyningsplasser for 150 båter. Moloene beskytter marinaen mot vind, men nordvestlige vinder kan forårsake høy vannstand i marinaen.

Fasiliteter:
Fasiliteter inkluderer tilkobling for strøm og vann, dusjer, parkering og drivstoff like utenfor marinaen.

I området:
Biograd na Moru er fra det 10-århundre og har utviklet seg til et turiststed i løpet av de siste femti årene, karakterisert av vakre strender og pittoreske bukter. Biograd har viktig historisk interesse ettersom den var setet for den kroatiske kongen i det 11.århundre. I 1125 ble Biograd ødelagt av venezierne, men de klarte ikke å ta kontroll over stedet på nesten tre hundre år. Og i 1646 ble Biograd ødelagt igjen, denne gangen av tyrkerne. Det er tre nasjonalparker i nærheten: Paklenica, Kornati Archipelago og Krka. Telascica naturepark er heller ikke langt vekk.

tilbake til Marinaer

Copyright notice:this text is copyrighted by us and it is allowed to copy it only if you clearly indicate our autorship somewhere on the same page together with a link back to our site