ACI Marina Supetarska Draga

tilbake til Marinaer

44°48.20′ N – 14°43.80′ E

Adresse: Supetarska Draga bb, 51280 Rab
Tlf: +385 051 77 62 68
Fax: +385 051 77 62 22

Marinaen er åpen året rundt. Den ligger på den sørøstlige kysten, nesten på enden av bukta Supetarska Draga. Den er omringet av furutrær og olivenlunder.

Ankomst:
Det er hvite tårn på seilingspunktene Kaliront og Kristofor og et rødt lys på moloen til marinaen. Det er rev vest og øst for øya Maman i tillegg til nord for øya Sridnjak.

Fortøyning:
Marinaen har 270 fortøyningsplasser. Bukta er godt beskyttet mot alle vinder, unntatt fra nordvest. Men marinaen har en molo som øker beskyttelsen mot disse vindene.

Fasiliteter:
Fasiliteter inkluderer et resepsjonskontor, dusjer og toalett, en restaurant, telefon, minimarket, parkering og vekslingskontor. Regelmessige værmeldinger er også tilgjengelige. Marinaen har opphaling, en heis (10 t) og kan gjøre generelle reparasjoner.

I området:
Byen Supetarska Draga ligger på den nordvestlige delen av øya Rab, som ligger mellom øyene Krk og Pag i det nordlige Adriaterhavet. Byen ligger langs den sørøstlige kysten av bukta Supetarska Draga. Nær byen ligger St . Peters kirke fra det 11.århundre. En del av klokketårnet er i sin opprinnelige form og inneholder to klokker; en fra 1299 og en fra 1453. Andre steder å besøke på øya inkluderer Supetarska Draga, Lopar og Barbat na Rabu.

tilbake til Marinaer

Copyright notice:this text is copyrighted by us and it is allowed to copy it only if you clearly indicate our autorship somewhere on the same page together with a link back to our site