ACI Marina Trogir

tilbake til Marinaer

43°30.80′ N – 16°15.20′ E

Adresse: Put Cumbrijana bb, 21220 Trogir
Tlf: +385 021 88 15 44
Fax: +385 020 88 12 58

Marinaen er åpen året rundt. Den ligger på nordsiden av Ciovo Peninsula, mellom kapp Cubrijan og Trogirbrua.

Ankomst:
Når man ankommer, er kranene til skipsverftet på seilingspunktet Cubrijan det viktigste landemerket. Det er også et grønt lys på punktet Cubrijan. Legg merke til at brua som forbinder Ciovo med fastlandet ikke lenger er åpen.

Fortøyning:
Det er 180 fortøyningsplasser for yachter opp til 18 meter. Marinaen er godt beskyttet mot vind.

Fasiliteter:
Fasiliteter inkluderer et resepsjonskontor, tilkoblinger for vann og strøm, dusjer og toalett, telefoner, et hotell, en restuarant (Celica), kafé/bar, butikker, parkering, et vekslingskontor og en drivstoffstasjon. Marinaen er utstyrt med en heis (10t) og en opphaling.

I området:
Trogir er et viktig turist og kulturhistorisk senter i sentrale Dalmatia. Den er forbundet til halvøya Ciovo med en vindebro. Trogir var tidligere en gresk koloni, romersk havn og byen til de kroatisk-ungarske kongene. Det er mange severdigheter her: bymurer, Kamerlango slott, St. Lovro katedral med portal av Radovan (13.århundre), Ivan Ursini kapell, Benediktinerklosteret, byen Loggia med klokketårn, osv. Sommerfestivalen arrangeres årlig.

tilbake til Marinaer

Copyright notice:this text is copyrighted by us and it is allowed to copy it only if you clearly indicate our autorship somewhere on the same page together with a link back to our site